Skip to main content

Ilse Hofstee

Tijdens een uitvaart worden er vaak prachtige woorden gesproken, maar waarom wachten met die speech, dat mooie gedicht of dat prachtige live gezongen nummer?

Al sinds het overlijden van mijn grootouders in de jaren ’80 denk ik hierover na. Zoveel mooie toespraken, maar degene waarover ze gaan, hoort ze niet. Hoe fijn is het om al in een eerder stadium van je leven anderen te laten voelen en ervaren wat ze voor jou betekenen. Dit werkt 2 kanten op. Vanuit jou naar je familie en vrienden die achterblijven en vanuit je familie en vrienden naar jou. Daarom ben ik Blossom & Pine gestart.

Mijn naam is Ilse Hofstee, ik ben 51 jaar en woon in Limmen, dicht bij het strand en de duinen. Ik ben opgegroeid in Zeist en na de Middelbare Hotelschool in Wageningen heb ik jarenlang in de Franse en Oostenrijkse wintersportgebieden gewerkt. In 1999 ben ik met Erik Schippers OXYGEN EVENTS gestart, een evenementenbureau voor de zakelijke markt. Tot op heden is dat nog steeds een enthousiast, avontuurlijk en integer bedrijf. Door mijn jarenlange expertise in het organiseren van events heb ik een groot netwerk van fijne, betrouwbare partners opgebouwd. Als je mij in drie woorden moet omschrijven is dat: betrokken, ondernemend en creatief.

Mijn empathische vermogen, integriteit, enthousiasme en openheid zorgen ervoor dat mensen zich snel bij mij op hun gemak voelen. Door de juiste vragen te stellen wordt voor mij duidelijk wat voor samenzijn bij jou past. In een veilige en betrokken samenwerking komt jouw afscheid bij leven tot bloei. Samen creëren we mooie herinneringen die blijven.

In de symboliek van Blossom & Pine komt voor mij alles samen:
De kwetsbaarheid van het leven en de vergankelijke schoonheid van de bloesem. Met daarnaast de kracht en onsterfelijkheid van de den.

- Good memories never fade -

Ilse Hofstee
+31 (0)6-53964775
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Blossom & Pine is aangesloten bij:
www.jouwlaatstelevensfase.nl  |  www.rememberme.nl

  partner jll kleur       remeber me groter