Skip to main content

HARTENWENSDINER

Bij het hartenwens diner staat alles in de vorm van échte liefde. Van tevoren heeft iedereen een eigen hartenwens voor jou geschreven.

 Het kan voor sommige gasten moeilijk zijn om op de dag zelf iets te zeggen of te schrijven. Op deze manier krijgt iedereen van tevoren de gelegenheid om dit in alle rust te doen. Deze persoonlijke houten harten, met allemaal een unieke handgeschreven tekst van de gasten, worden in de speciale “hartenboom” gehangen. De boom krijgt een bijzondere plaats bij je thuis en als je dat wil ook op je uitvaart.

Op de dag zelf worden de gasten ontvangen met de bijzondere champagne engel. Zij zorgt voor een hartverwarmende ontvangst en serveert een heerlijk glas champagne. De hartjesparade zorgt voor een bijzondere persoonlijke ontmoeting, alles met echte liefde en echte knuffels.

Tijdens het hartenwens diner is er voldoende gelegenheid om te speechen en er zijn rustmomenten tussen de gangen door.

Jullie genieten van passende muziek, bijvoorbeeld in de vorm van live gespeelde akoestische muziek of een intiem huiskamerconcert. Het diner kan bij jou thuis plaatsvinden met een privé kok en sfeervolle aankleding. Maar het kan ookin een prachtige stijlkamer van een landhuis of een informele beach club. We kijken samen wat bij je past en waar jij je prettig bij voelt. De hele organisatie nemen wij voor je uit handen. Dat kan ook inclusief uitnodigingen, RSVP, gastenlijst en bedankkaarten.

Ilse Hofstee
+31 (0)6-53964775
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Blossom & Pine is aangesloten bij:
www.jouwlaatstelevensfase.nl  |  www.rememberme.nl

  partner jll kleur       remeber me groter